Răspunsuri la întrebări frecvente

În primul rand vă rugăm să creați un cont de utilizator în site-ul nostru . Faceți asta dand click pe butonul ÎNREGISTRARE din partea dreaptă superioară a site-ului nostru . Vă creați un nume de utilizator , introduceți adresa dvs de email și stabiliti o parolă . Selectați tipul de utilizator , respectiv dacă sunteți Persoană Fizică sau Firmă . Bifați căsuța de acceptare a termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului și apăsați butonul ÎNREGISTRARE . După asta o să primiți un link de verificare a adresei de email în căsuța dvs de email ( DACĂ CUMVA LINKUL DE VERIFICARE NU APARE ÎN FOLDERUL INBOX VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI ȘI FOLDERUL DE SPAM ). Dați click pe linkul de verificare și gata , contul dumneavoastră a fost înregistrat .

Foarte simplu . După ce a-ți creat contul de utilizator , dați click pe butonul ADĂUGAȚI ANUNȚ din partea dreapta sus a site-ului și completați datele necesare ( marcă auto , model , tip , cilindree , putere , preț , etc ) adăugați imagini cu autovehicului , introduceți adresa ( orasul ți judetul pe hartă ) selectați opțiunile și dotările și apoi apăsați butonul ADĂUGAȚI ANUNȚ . Gata , anunțul a fost publicat .

Simplu . Vă logați în site cu datele dumneavoastră ( email sau nume de utilizator și parolă ) și după asta aveți în partea dreapta sus butonul PANOU . Dați click pe PANOU și o să vă deschidă panoul dvs de utilizator unde puteți vedea anunțurile postate , mesaje trimise , mesaje primite și toate celelate detalii . Dacă doriți să modificați un anunț dați click pe butonul Editare al anunțului respectiv și faceți modificările dorite .

Puteți posta gratuit un număr de 3 anunțuri . Dacă doriți să postați mai multe anunțuri vă rugăm să achiziționați unul dintre pachetele noastre de publicitate . Nu este cazul să fiți reticent deoarece avem cele mai mici tarife pentru publicitate și oricine î-si poate permite să cumpere un pachet de servicii de publicitate fără nici un efort financiar deosebit . Deci nu aveți motive să vă chinuiți să creați conturi multiple greu de administrat . Pierderea de timp este mult mai mare decat cheltuiala materială infimă care este valoarea unui pachet de publicitate în platforma noastră  

În primul rand ar fie bine să fie simplu , precis și la obiect . Completați toate detaliile necesare , treceți o scurtă descriere a utilajului sau echipamentului  , încarcați poze clare și bine realizate . Nu exagerați cu descrierea prin fraze care nu au nici o legătură cu obiectul anunțului .

Dacă sunteți o companie care dorește să publice un număr mult mai mare de anunțuri decăt cele prevăzute în pachetele noastre de publicitate , vă rugam să ne contactați telefonic la numărul de telefon din pagina de contact a site-ului nostru și o să găsim o soluție concretă pentru nevoile dumneavoastră

DA . Dacă sunteți o entitate ( persoană fizică sau companie ) care dorește să achiziționeze mai multe pachete de publicitate pe portalul UTILX  , oferim o reducere de 10 % din totalul valoric pentru un număr minim de 5 pachete de publicitate achiziționate odată . La fel , pentru plata in avans pe 12 luni pentru un pachet de publicitate , oferim discount de 10 % din valoarea totală .

Anunțurile promovate beneficiază de următoarele facilități :

  • sunt postate prin rotație în prima pagină a site-ului nostru , în acest fel avand pînă la de 80 de ori mai multe vizualizări decăt anunțurile fără promovare .
  • sunt postate prin rotație în primele rezultate ale căutărilor după marca de utilaj , avand  pînă la de 50 de ori mai multe vizualizări decăt anunțurile fără promovare .
  • sunt postate prin rotație în primele rezultate ale căutărilor după modelul  de utilaj , avand  pînă la de 50 de ori mai multe vizualizări decăt anunțurile fără promovare .
  • sunt postate prin rotație în primele rezultate ale căutărilor după zona geografică ( oraș , județ ) pentru marca și modelul de utilaj căutat , avand  pînă la de 50 de ori mai multe vizualizări decăt anunțurile fără promovare .
  • sunt postate prin rotație în sliderul cu ANUNȚURI ASEMĂNĂTOARE care rulează în partea inferioară a paginii cu detaliile utilajului căutat sau vizualizat  , avand  pînă la de 50 de ori mai multe vizualizări decăt anunțurile fără promovare .
Suntem o echipa de specialisti in tehnici de optimizare seo si marketing digital si va punem la dispozitie cel mai serios portal online pentru promovarea si vanzarea utilajelor de constructii noi sau second hand . Oferim cele mai avantajoase condiții de colaborare pentru reprezentanțe , dealeri sau parcuri auto . UtilX este partenerul de care aveți nevoie .
Copyright © 2022. WoxMarketing , toate drepturile rezervate .