Despre noi

Valorile noastre principale definesc Wox Marketing ca o companie și ca partener de încredere .

Suntem o agenție digitală completă. Suntem experți în tehnici de optimizare a motoarelor de căutare, marketing media și publicitate digitală. Avem experiența, avem resursele tehnice și materiale necesare și suntem pasionați de ceea ce facem, deci lucrăm cu plăcere în orice proiect și aducem rezultatele promise în 100% din proiecte.

Facem ceea ce știm foarte bine și totodată știm foarte bine ceea ce facem. Ca atare , sunteți alături de profesioniști .

Misiunea noastră este de a oferi soluții fezabile pentru nevoile tale și de a aduce o vizibilitate cât mai mare anunțurilor pe care vrei să le publici. De la cele mai comune modele de autoturisme sau autovehicule la cele mai exclusiviste mărci , găsești o gamă variată de categorii, menită să acopere orice tip de nevoi si in plus fata de concurență nu cenzurăm anunțurile si nu le limităm .

Urmăriți-ne

Motto-ul nostru :

"
Lucrul de calitate nu este un accident , este întotdeauna rezultanta muncii și pasiunii depuse .
0

Ani de experiență și încercări în

Afacerile online

0
Site-uri realizate
0
Profile online
0
Specialiști

Our team

  • Praesent nibh luctus viverra
  • Adipiscing elit
  • Tempor incididunt ut labore
  • Quis ipsum suspendisseviverra
  • Maecenas ac

Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

UtilX este un portal de promovare și publicitate pentru comercianții de utilaje pentru construcții sau utilaje pentru agricultură ca și denumire marginală dar și alte mijloace care intră generalzat în categoria utilajelor și echipamentelor industriale pentru diverse sectoare de activitate  .

NU . Nu avem nici o legătură cu acest domeniu . Suntem o companie cu capital privat Romanesc 100 % și avem ca obiect de activitate principal servicii de marketing digital și servicii de optimizare pentru motoarele de căutare pe internet .

În primul rand și noi suntem pasionați de tot ce ține de domeniul utilajelor sau echipamentelor inovative în orice domeniu de activitate și ca atare am vrut să aducem plus calitate în acest domeniu . În secundar dorim să oferim o alternativă viabilă la ceea ce există pînă în acest moment pe piață .

Din sute de motive . În primul rand suntem o firmă cu capital 100 % Romanesc . În secundar pentru că oferim servicii de super calitate , oferim consultanță gratuită , suntem civilizați , suntem maleabili , avem o atitudine pozitivă , suntem pasionați de tot ceea ce facem și nu în ultimul rand oferim cele mai avantajoase condiții comerciale pentru toți partenerii noștrii .

Bănuim că știți cate obstacole și piedici întampinați lucrand cu o companie străină care administrează un site sau portal în Romania . În general nu prea ai cu cine comunica dacă aveți diverse nelămuriri sau cereri . Noi însă avem personal dedicat , care comunică cu dumneavoastră și vă ajută să rezolvați eventualele probleme legate de utilizarea site-ului nostru .

DA . Așa cum am precizat suntem o companie specializată pe domeniul de marketing online și servicii de optimizare pentru motoarele de căutare pe internet ( SEO ) . Dacă aveți nevoie de servicii în acest segment de activitate vă rugăm să ne contactați și aproape sigur o să găsim o rezolvare favorabilă la solicitarea dumneavoastră .

În primul rand vă rugăm să creați un cont de utilizator în site-ul nostru . Faceți asta dand click pe butonul ÎNREGISTRARE din partea dreaptă superioară a site-ului nostru . Vă creați un nume de utilizator , introduceți adresa dvs de email și stabiliti o parolă . Selectați tipul de utilizator , respectiv dacă sunteți Persoană Fizică sau Firmă . Bifați căsuța de acceptare a termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului și apăsați butonul ÎNREGISTRARE . După asta o să primiți un link de verificare a adresei de email în căsuța dvs de email ( DACĂ CUMVA LINKUL DE VERIFICARE NU APARE ÎN FOLDERUL INBOX VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI ȘI FOLDERUL DE SPAM ). Dați click pe linkul de verificare și gata , contul dumneavoastră a fost înregistrat . Vedeți și ceilalți pași în pagina de răspunsuri la ăntrebări frecvente .

Ăn partea de jos a site-ului găsiți informațiile noastre de contact , respectiv adresa de email și un număr de telefon mobil la care întotdeauna o să vă răspundă cineva .

Suntem o echipa de specialisti in tehnici de optimizare seo si marketing digital si va punem la dispozitie cel mai serios portal online pentru promovarea si vanzarea utilajelor de constructii noi sau second hand . Oferim cele mai avantajoase condiții de colaborare pentru reprezentanțe , dealeri sau parcuri auto . UtilX este partenerul de care aveți nevoie .
Copyright © 2022. WoxMarketing , toate drepturile rezervate .